ЯЗОВИР ЖРЕБЧЕВО

Потопената църква "Свети Иван Рилски"

КОМПЛЕКС ЧИЛИЦИТЕ

Комплекс Чилиците е разположен в централната част на китния град Твърдица на 9км от язовир Жребчево.

Скътан в прегръдката на средна Стара планина, комплексът е подходящ както за семейна почивка, почивка с приятели, така и за единични нощувки.

КЪЩА ЗА ГОСТИ МАРИАНА

Къща за гости Марияна се намира в град Твърдица, само на 9км от прекрасния язовир Жребчево.

Тук ще бъдете посрещнати на място в което тишината и спокойствието ще помогнат за Вашата приятна почивка, а полъха от реката, която минава съвсем близо до къщата ще направи ваканцията Ви още по-прекрасна.

ИВАНОВАТА КЪЩА

Намира се в град Твърдица, само на 9км от язовир Жребчево и известната потопена църква. 

Ивановата къща е подходяща както за почивка с приятели, семейни ваканции или да прекарате един спокоен уикенд, така и за единични нощувки. Тя е желаното място за отдих през всички сезони на годината. 

КЪЩА ЗА ГОСТИ РОСАНА

Къща за гости "РОСАНА" се намира в гр. Твърдица. Тихо и спокойно градче в полите на Стара Планина с надморска височина от 390 м, на 60 км от Стара Загора, 45 км от Сливен, 80 км от Велико Търново и на 9км от язовир Жребчево.

Отсядайки при Нас ще се насладите на чист планински въздух, красива природа и спокойствие. Къщата е разпожена в непосредствена близост до Балкана и Твърдишката река.

КЪЩА ЗА ГОСТИ КВЕЛ

Къщата се намира на брега на река Твърдишка, която допълва усещането за близост с природата. 

Къща КВЕЛ предлага перфектна комбинация за пълноценна почивка и отмора сред тишина и спокойствие в съчетание със съвременните екстри на модерния живот.

© Всички права запазени 2020 | Язовир Жребчево  - Информационен сайт
Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Този сайт използва 'бисквитки' (cookies) Научете повече.